петък, 12 юни 2009 г.

КЪРПИ ОТ МИКРОВЛАКНА

РЕВОЛЮЦИОННА ПОМОЩ ПРИ ЧИСТЕНЕ
RSI ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ЧИСТЕНЕ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЗЕЛЕНАТА СВЕЖЕСТ ДНЕС И УТРЕ

Всяка година се използват милиони тонове различни почистващи химически препарати, които замърсяват почвата и водата. Замърсяването на околната среда се превръща в основен проблем, върху който за щастие можем да влияем, в това число използвайки
кърпите, включени в професионалната програма от микровлакна.

Кърпите от микровлакна са в основата на едноименната програма.
По много причини кърпата от микровлакна с основание се нарича екологична, дори и “вълшебна”. Тя действа както на сухо – чрез статичното електричество, така и на влажно – капилярно, така че способността и да попива е четири пъти по-голяма от самата маса на кърпата. Така прахът, мърсотията и мазнините остават в микровлакната. Вълшебството на кърпите от микровлакна се крие в тяхната необикновена структура – финната тъкан, представляваща микровлакна. Якостта и фината им структура са постигнати в резултат на една специална текстилно-технологична процедура, чрез която получените влакна са 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. такава фина тъкан може да обере дори и най-дребните и трудно достъпни частици мърсотия.
Всяко влакно (видимо с помощта на електронен микроскоп) се състои от 1056 компримирани отделни влакна. Редуващите се слоеве от по 5 полиамидни и 6 полиестерни позиции многократно увеличават повърхността на влакното, което свързва към себе си нечистотиите.
• Съставени са от уникални микровлакна - 100 пъти по-тънки от човешкия косъм.
• Привличат праха, нечистотиите, бактериите и достигат навсякъде.
Благодарение на свойствата си микровлакната отстраняват 99% от бактериите в третираните повърхности. Те са с положителен заряд, така че привличат негативните частици на нечистотиите. Именно поради това че мърсотията е с негативен, а кърпите от микровлакна – с положителен заряд – чистенето с вълшебните кърпи от микровлакна революционно се различава от онова с обикновените,
класически кърпи (които както и прахта са с негативен статически заряд). Затова при чистене с обикновена кърпа нечистотията само се размазва, докато кърпата от микровлакна я отстранява още с първото избърсване.
МЕХАНИЗЪМ НА ДЕЙСТВИЕ:

Кърпите от микровлакна могат да се използват по няколко начина, тъй като притежават ефикасно действие:

• НА СУХО - чрез статично електричество (с помощта на положителния заряд)
привлича и свързва праха и нечистотиите подобно на магнит
• НА ВЛАЖНО - за отстраняване на мазни вещества; попиват влагата капилярно
– затова тяхната способност да попиват е четирикратно по-висока от масата на
самата кърпа - прахът, мазнините и нечистотиите остават в микровлакната
• С ПАРА – чрез турбо-парния ефект се постига по-голяма почистваща сила - парата
разтваря мазнините, така че микровлакната ги всмукват още по-бързо

Използвайки програмата от микровлакна опазваме околната среда, пестим енергия и време, намаляваме общите разходи за чистене! Почистването на вашето жизнено пространство ще стане лесно, забавно и най-вече хигиенично чисто!
* Кърпа за кухня "Premium"
* Голяма кърпа от микровлакна
* Малка кърпа от микровлакна
* Кърпа за оптика KMO-25RC
* Кърпа за автомобил
* Кърпа за оптика КМО-15RC
* Цветен комплект от 3 малки кърпи от микровлакна в различен цвят