неделя, 21 юни 2009 г.

Златно масло на д-р Вайндрих


Златното масло съдържа ценни естествени масла от авокадо, жожоба и житни кълнове с витамин Е и F. Подхранващо масло за всички типове кожа – след къпане, вземане на душ, слънчеви бани или солариум. Подхранва и поддържа кожата на лицето и тялото, подпомага оросяването и, действа стимулиращо на растежа на тъканите и клетките, прави кожата по-стегната и здрава. Прониква в най-дълбоките и слоеве – подхранва и овлажнява в дълбочина, подобрява естествената и еластичност и жизненост. Поддържа кожата младолика, еластична и изпъната, прави я копринено мека и здрава. Забавя процеса на стареене и преждевременната поява на бръчки. Бързо попива и не оставя мазни и лепкави следи.
съдържа ценни естествени масла от авокадо, жожоба, пшенични кълнове с витамини Е и F
• за активни грижи за всички типове кожа – след вземане на душ, къпане, слънчеви бани или солариум
• подхранва кожата на лицето и тялото, подпомага кръвоснабдяването и действа стимулиращо върху растежа на тъканите и клетките, увеличава тяхната здравина
• прониква в дълбоките слоеве на кожата – подхранва и овлажнява в дълбочина, подобрявайки естествените и съпротивителни сили и
жизненост
• поддържа кожата младолика, еластична и стегната, като същевременно я прави копринено мека и сияеща
• забавя процеса на стареене и преждевременната поява на бръчки
• попива бързо без да оставя мазна и лепкава следа
• за допълнително подхранване и масаж на лицето и тялото

Препоръки при употреба: Нанася се с леки кръгообразни движения върху чистото и освежено лице, врата и деколтето, съответно цялото тяло, вместо нощен крем или преди него. Може да се комбинира с Млечен конкрет с екстракт от невен или с гел Алое Вера.
ЗА КОПРИНЕНО НЕЖНА КОЖА
Особено приятно и подходящо за кожата, Златното масло на аптекаря Dr. Weindricha съдържа ценни масла от авокадо, жожоба, пшенични кълнове с витамини Е и F (есенциални мастни киселини) и е предназначено за ежедневни ефикасни грижи за лицето и тялото.
МАСЛО ОТ АВОКАДО – прониква в дълбоките слоеве на кожата и предотвратява нейното изсушаване.
МАСЛО ОТ ЖОЖОБА - изключително ефикасно в комбинация с маслото от авокадо, прави кожата мека и гладка.

МАСЛО ОТ ПШЕНИЧНИ КЪЛНОВЕ с витамини E и F – укрепва защитния слой на кожата и поддържа нивото на влага в нея, а хранителните вещества, съдържащи се в това масло подпомагат кръвоснабдяването на кожата и стимулират растежа на тъканите и клетките. Комбинираното им действие прави кожата мека и еластична, предпазва от вредни влияния. Идеална комбинация за подхранване на суха и увредена кожа. Дарява и красив и копринено нежен, сияещ вид, възвръща и мекотата, гладкостта и здравината. Златното масло забавя процеса на стареене на кожата и предотвратява преждевременната поява на бръчки, а вече появилите се се изглаждат и стават по-незабележими (подходящо е да се комбинира с масло от невен). Прилага се за допълнителни грижи и масаж на лицето и тялото (стимулира циркулацията и укрепва мускулите). Особено се препоръчва след излагане на слънце, солариум – за кадифено мека, гладка и еластична кожа.

Предимството на пластмасовата опаковка Златно масло е че може винаги да ви бъде под ръка (шишето не може да се счупи). Особено е подходяща е ако сте на път.